E-learning “Wijncursus voor Horecaprofessionals”

10 oktober 2022 \ door Shanna van Rossum
Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Op aanvraag

Ben jij werkzaam in de horeca maar loop jij steeds weer tegen die wijnkaart aan? Wil jij je basiskennis over wijn opschroeven om zo jouw gasten van het beste advies te kunnen voorzien? En wil je eindelijk antwoord kunnen geven op die vraag: ‘Welke wijn is lekker bij dit gerecht?’

Dan is deze cursus echt iets voor jou! Met deze cursus ben je namelijk voorzien van een basiskennis aan wijn & spijs. Waardoor jij jouw gasten direct kunt helpen bij het maken van een keuze!

Na het afronden van de e-learning kun je:

Door het volgen van deze cursus heb je een gedegen basiskennis van wijn opgedaan. Het brengt je in staat jouw klanten beter te helpen bij de keuze voor een wijn. Ook de praktische kant helpt je op een professionele manier wijn te openen, te schenken en te koelen om de beleving voor jouw gast optimaal te maken. Doordat jij jouw wijn- en menukaart hebt leren doorgronden kun je jouw gast ook voorzien in het beste wijn/spijs advies. Als jij deze cursus volbrengt kun je jouw gasten op gebied van wijn/spijs beter bedienen en ze een fantastische avond bezorgen.

Hand-outs PowerPoint:

Overige benodigdheden:

  • Je hebt een computer nodig om de video’s te kunnen bekijken

 Wanneer je dit allemaal inclusief de video’s doorloopt, kom je aan de 8 uur studiebelasting.