E-learning: “Horecatraining Agora theater”

22 december 2022 \ door Mathijs Schippers
Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Op aanvraag

Heb je op dit moment geen baan? Heb je een baan in een andere sector?  Maar ben je voornemens om een stap in de horeca te zetten? Door middel van deze training met basiskennis van Horeca kun je een makkelijkere switch maken. Met deze cursus ben je op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen en vaardigheden die in de branche van je verwacht worden. Door middel van deze e-learning krijg je de basisbeginselen van horeca mee en onder de knie. Op een leuke en interactieve manier krijg je zonder tussenkomst van een docent toch boordevol informatie. De training heeft een goede mix van theorie, tip & tricks en praktijkvoorbeelden. Na deze cursus sta je sterker in je schoenen als personeelslid in de horeca en werk je aan je persoonlijke ontwikkeling.  

Na het succesvol afronden van deze e-learning hebben de deelnemers een voldoende hoeveelheid kennis om zich wegwijs te kunnen maken in de horeca. Ze leren snel alles wat nodig is om goed in de horeca van start te kunnen gaan. Ook heb je alle tip & tricks over de horeca meegekregen. Je weet alles over de gastvrijheid, hygiĆ«ne en wetgeving in de horeca. Daarnaast heb je een vergrote productkennis. De verschillende soorten bieren, wijnen en andere dranken zijn behandeld en je hebt kennis over serveertechnieken, productbehandeling en inzicht & logica. 

Lesmateriaal:

  • Helaas is het niet meer mogelijk om het lesboek te ontvangen, maar deze is ook niet noodzakelijk om de e-learning te volgen.
  • Reader “Wijn” (klik hier)

Benodigdheden:

  • Je hebt een computer nodig om de video’s te kunnen bekijken