E-learning: “Succesvol solliciteren – 7 stappen om je droombaan te bemachtigen”

13 december 2021 \ door Nelly de Kinkelder
Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis! Dankzij de subsidie NL Leert Door

Als deelnemer van deze e-learning leer je aan de hand van verschillende methodes een constructieve arbeidsmarktcampagne opzetten. Er zijn vele wegen die naar jouw wensbaan leiden. Een arbeidsmarktcampagne is een strategisch plan dat je hierbij helpt. In deze cursus leer je met de verschillende tools kennis maken. Je zult er vast een aantal kennen of er al mee werken. Met de (achtergrond-)informatie en tips die je ontvangt zou je met een andere blik naar je huidige aanpak kunnen kijken.

Na het afronden van deze e-learning kun je:

Als loopbaancoach heb ik een mix gemaakt van verschillende methodes die heel praktisch en logisch zijn. In 7 lessen word je uitgedaagd om direct in actie te komen. Bij elkaar vormen zij een basis om op door te ontwikkelen. Met een strategisch plan kom je steeds dichter bij je wensbaan en vind je die baan uiteindelijk. Na afronding van deze cursus heb je een overzicht van verschillende methodieken waar je direct mee aan de slag kunt. Daarbij ontvang je iedere les een document met theorie en een praktijkopdracht om de theorie direct om te zetten in de praktijk en bedenk bovenal: “De aanhouder wint!”

Studiebelasting en lesmateriaal

  • Je ontvangt het boek: “JOB marketing 3.0 van Aaltje Vincent”
    Dit boek ontvang je binnen een week nadat je bent gekoppeld aan de e-learning. Wanneer je het boek hebt ontvangen kun je starten met de e-learning. Heb je het boek na een week nog niet ontvangen? Neem dan contact met ons op: 0487745003 of info@vankraaijeducatie.nl.
  • Per les vind je een of meerdere PDF documenten bijbehorend bij de betreffende les

Overige benodigdheden:

  • Je hebt een computer nodig om de video’s te kunnen bekijken

Wanneer je dit allemaal inclusief de video’s doorloopt, kom je aan de 8 uur studiebelasting.