E-learning: “Engelse grammatica”

10 november 2021 \ door Elaine Vieth
Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis! Dankzij de subsidie NL Leert Door

Spreek je al een aardig woordje Engels, maar is het nog niet helemaal foutloos omdat je de grammatica niet helemaal beheerst of omdat je de regels niet helemaal weet? Of wil je gewoon de basis van je Engels wat beter onder de knie krijgen, dan is dit de cursus voor jou. Tijdens deze grammatica en woordenschat cursus zorgen wij ervoor dat je de basis van de Engelse taal onder de knie krijgt. Zodat je zonder grammaticale fouten jouw klanten te woord kunt staan.

Na het afronden van de e-learning kun je:

  • Met de grammatica cursus zakelijk Engels B1 ontwikkelt de cursist de vaardigheden om in het Engels te kunnen communiceren en de basisvaardigheden op de juiste manier te kunnen toepassen.
  • Aan het einde van dit traject is de cursist in staat om de basisgrammatica in zakelijke context op de juiste manier toe te passen.

Studiebelasting en lesmateriaal

Lesmateriaal:

  • Je ontvangt het boek: “Business English Language Practice B1-B2
    Dit boek ontvang je binnen een week nadat je bent gekoppeld aan de e-learning. Wanneer je het boek hebt ontvangen kun je starten met de e-learning. Heb je het boek na een week nog niet ontvangen? Neem dan contact met ons op: 0487745003 of info@vankraaijeducatie.nl.

Overige benodigdheden:

  • Je hebt een computer nodig om de video’s te kunnen bekijken

Wanneer je dit allemaal inclusief de video’s doorloopt, kom je aan de 8 uur studiebelasting.