E-learning: “Bierbekwaam”

13 december 2021 \ door Ivo Thijssen
Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Op aanvraag

Heb je altijd al willen weten wat het verschil is tussen een IPA en een Tripel? Wil je weten wat nu zorgt voor die heerlijke smaak van het herfstige bokbier? De cursus bierkennis vocabulaire en behandeling geeft je de gereedschappen om het product bier te doorgronden. Door middel van deze e-learning krijg je de basisbeginselen van bier mee en onder de knie. Op een leuke en interactieve manier krijg je zonder tussenkomst van een docent toch boordevol informatie. Tevens leer je hoe je deze kennis kunt inzetten om hét best passende bier te vinden voor je gasten in de horeca. Hierdoor sta je sterker in je schoenen als personeelslid in de horeca en werk je aan je persoonlijke ontwikkeling door geuren, kleuren en smaken te onderscheiden. Zo maak je een persoonlijke groei door en zet je je eerste schreden op het pad van bierkenner! 

In de meeste horecagelegenheden is tegenwoordig een uitgebreid aanbod van speciaal bieren. Echter de algemene kennis over het product ontbreekt, en daarmee ontbreekt ook de kunde om een passend bieradvies te geven aan de gasten. Een advies op maat, met een vermogen om de diverse smaken in bier te matchen met de verwachtingen van de consument, leidt tot een betere ervaring voor de gast en tot een verhoging van de omzet uit (speciaal)bier! Na het volgen van deze e-learning kun jij jouw gasten dit allemaal bieden en ben jij een echte bierkenner.  

Lesmateriaal:

  • Je ontvangt het boek: “Bierbekwaam”
    Dit boek ontvang je binnen een week nadat je bent gekoppeld aan de e-learning. Wanneer je het boek hebt ontvangen kun je starten met de e-learning. Heb je het boek na een week nog niet ontvangen? Neem dan contact met ons op: 0487745003 of info@vankraaijeducatie.nl.

Benodigdheden:

  • Je hebt een computer nodig om de video’s te kunnen bekijken